Alle elektriciteitswerken door één aannemer uitgevoerd

Volledig nieuwe elektriciteit laten aanleggen door Van Den Bril uit Mechelen

Bij Elektriciteitswerken Van Den Bril voeren wij alle elektriciteitswerken uit van A tot Z. U hebt als bouwheer dus slechts één aanspreekpunt die zorgt voor een perfecte afwerking van al uw elektrische voorzieningen.

Gebruik van kwaliteitsvolle merken

Eerst en vooral zorgen wij voor het uittekenen van duidelijke, elektrische plannen. Deze zijn noodzakelijk om een feilloze keuring te verkrijgen. Daarnaast voeren wij de plaatsing uit en zorgen wij zelf voor het uitschijven van de sleuven. Wanneer wij elektriciteit aanleggen in gebouwen regio Mechelen maken wij graag gebruik van gekende merken zoals Niko en Vynckier. Deze materialen kennen wij door en door en garanderen kwaliteit en duurzaamheid.

Finale keuring

Wie nieuwe elektriciteit laat aanleggen of vernieuwingen doorvoert in zijn woning regio Mechelen, heeft bijna altijd nood aan een nieuwe, elektrische keuring. De keuring gebeurt door een externe firma maar wij zijn steeds zelf aanwezig bij de keuring. Wij beschikken over goede contacten met erkende keuringsbedrijven indien u advies of hulp wenst.

Bel ons of vul het contactfomulier in voor inlichtingen of een vrijblijvend bezoek.